Emelt szintű angol nyelvvizsgához mekkora szókinccsel kell rendelkezni, körülbelül hány ezer szót kell tudni ahhoz, hogy sikerüljön és utána angliai egyetemen sikeresen tanulni tudjunk?
sajnos nem tudom, de nem tök mindegy?
ha most valaki ideírná, hogy 35ezer szó, akkor te el fogod tudni dönteni, hogy neked van-e annyi.
nekiállsz megszámoni minden szót, amit ismersz?
szerintem ez tök semmitmondó adat, de remélem azért kapsz hasznos választ. (bár, hogy hogyan lesz hasznos, azt nem tudom)
Emelt szintű nyelvvizsga?Olyan nincs, csak felsőfokú, meg emelt szintű érettségi, melyikre gondolsz?Gondolom a nyelvvizsga:)
Szerintem annyi szókincs kell h bármilyen témában megtudj szólalni, tehát tudj szakszavakat is, szerintem ez ott már nagyon fontos lehet:)
Emeltszintű, felsőfokú.. mindegy, mert nem középXD de a nyelvvizsga kell.
Amúgy azért érdekelne, hogy mennyi szó kb, mert most kicsit parázok, hogy egy éve alatt nem fog menni, mert a szókincsem az ami rossz és elhatároztam, hogy XY mennyiségű szót tanulok meg minden nap és úgy kiszámoltam, hogy kb mekkora szókincsem lenne jövő ilyenkorra és ha kb annyi, amennyi elég, akkor megnyugodnék kicsit, szóval a lelkemnek tenne jót, ha tudnám kb-ra :)
Amúgy ha betudom tartani az előírt napi szó adagomat :), akkor körülbelül egy olyan 6000 szavas szókincsem lesz jövő ilyenkorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!