Mi a véleményetek az online nyelvvizsgázásról?
Szerintetek jó dolog?
Az egyik unokatestvéremnek nincs webkamerája, asztali gépe van. Ha nem tud addig beszerezni egy laptopot, vagy webkamerát, akkor is engedik vizsgázni?
Sziasztok!
Szerintem megfelelő technikai felszereltséggel jelenlegi helyzetben az online nyelvvizsga abszolút segíthet azoknak akiknek sürgősen kell a papír felvételihez, munkához. Én szívesebben vizsgáznék otthonról, a jól megszokott környezemből, ezzel is csökkentve a vizsgadrukkot.
Szia!
Nekem az egyik legnagyobb problémám bármilyen dolgozat során, hogy sokszor javítoma leírtakat, így a végén a papírom hemzseg az áthúzásoktól és firkáktól. Így a dolgozatom legtöbbször átláthatatlan főleg egy idegen számára. Emiatt nagyon tartok a nyelvvizsga esszé részétől.
Most kifejezetten örülök az online nyelvvizsga lehetőségnek, Euroexam nyelvvizsgára készültem eddig, szerencsére ők szerveznek online nyelvvizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!