Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy B2-es komplex nyelvvizsgár...

Egy B2-es komplex nyelvvizsgára elég 2,5-3 hónap felkészülési idő? Nektek mennyi idő kellet nektek a felkészülésre?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Leginkább attól függ milyen szinten vagy és mennyire gyorsan tanulsz.

Nulláról lehetetlen, ha csak egy kicsi hiányzik akkor meg simán. Ennyi infó alapján nem tudok pontosabbat mondani.

2020. ápr. 16. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem készültem rá, mert volt elegendő tudásom, szóbelin is improvizáltam.

Ha nem vagy rossz angolból 1 hónap bőven elég, nézd át a nyelvtant és a szóbeli témaköröket, illetve próbálj random képekről beszélni.

Persze minél hamarabb kezded el annál jobb, de nem egy nagy dolog a nyelvvizsga, (ofc függ attól hova mész)

Menni fog. :)

2020. ápr. 16. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!