Most láttam egy hírt, hogy online tartanák a nyelvvizsgákat.. Viszont az Origo, Euroexam stb.. oldalain nem találtam semmi erre vonatkozót. Most szerintetek lesz ebből valami?
Lehet,hogy ki lehet játszani,de igazából minek: diplomához most nem kell a papír. Minden máshoz meg a valódi tudás a lényeg. Akinek erre van energiája,meg penze trukkozni,hogy legyen egy papírja ami mögött semmi tudás,hát egészségére.
2020. ápr. 16. 22:16
12/30 anonim válasza:
En februárba végzek. Idén us végezhettem volna, de eltoltam személyes okok miatt. Most nekem is meglenne nyelvvizsga nélkül, de így nem. Ez kicsit igazságtalan s jövőre nézve. Úgyhogy az írásbelit bizony nem én fogom megírni.
2020. ápr. 16. 22:20
13/30 anonim válasza:
És eddig mi tartott vissza, hogy csalással szerezz nyelvvizsgát?
2020. ápr. 16. 22:57
14/30 anonim válasza:
Az nem csalás hogy mások megkapják? Főleg aki idén végez? Az is tud online ezek szerint, de mégsem... ez az igazi csalás.
2020. ápr. 16. 23:02
15/30 anonim válasza:
Miért lenne csalás? Ki csal ilyen esetben? Egyébként azt is nyugodtan megteheted, hogy bemész mások házába, és elviszed az értékeiket. Amíg nem buksz le, addig nincs gond. Vagy az önéletrajzodba bekamuzol munkahelyeket, aztán megadod a haverjaid telefonszámát, ha ellenőrizni akarják. Csalni bármikor, bárhol lehet.
2020. ápr. 16. 23:20
16/30 anonim válasza:
Szóval tudna mindenki nyelvvizsgázni de aki most zárózik annak nem kell "azzal az indokkal mert nincs lehetőség nyelvvizsgára ". Ezek szerint van lehetőség. Akkor nekik miért nem kell? Ez szimplán igazságtalan és csalás. Vagy töröljék el az egészet és vonatkozzon mindenkire vagy mindenkinél kötelező legyen. Ilyen nincs hogy nekik nem kell neked igen.
2020. ápr. 17. 08:50
17/30 holdacska88 válasza:
Sziasztok!
A tesóm most áprilisban nyelvvizsgázott volna, de elmaradt. Nagyon kell neki a pont a felvételihez, ő az Euroexam honlapján talált infókat, hogy várható online, otthoni nyelvvizsga még a felvételik előtt.
Mi nagyon bízunk benne, különben esélye sem lesz bekerülni az egyetemre.
2020. ápr. 17. 11:15
18/30 anonim válasza:
Maruzsa most mondta:
"TELJESÉRTÉKŰ NYELVVIZSGÁT ÉR MAJD IDÉN A NYELVI ÍRÁSBELI ÉRETTSÉGI."
Okés. Szóval akkor akik most érettségiznek egy írásbelivel kapnak egy nyelvvizsgát is. Kezd nagyon igazságtalan lenni ez a dolog.
Most már töröljél el a fenébe ezt az egészet. Kérem én is visszamenőleg.. Érettségin nekem szóbeli is volt.
2020. ápr. 17. 11:36
19/30 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy nincs szóbeli az idei nyelvi érettségiken sem, a vizsgaeredményeket teljes értéken számolják majd és komplex nyelvvizsgának számít abban az esetben, ha valaki az érettségi eredménye alapján kap nyelvvizsgát.
tehát aki EMELT érettségit megírja minimum 60 %-osra, az megkapja a középszintű nyelvvizsgát érte
(ez csak azért értelmetlen, mert ahol felvételin nyelvi érettségiből számolják a pontot, ott ugyanebból a nyelvből pluszpontra már nem jogosult)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!