Olasz nyelv. Melyik nyelvvizsgát ajánljátok?
Figyelt kérdés
Olaszból szeretnék középfokú nyelvvizsgát. Melyik nyelvvizsgát ajánljátok??? Ami ér is valami...tehát elismerik...de nem kell bele szakadni. Nem jártam nyelviskolába...külföldön tanultam a nyelvet...de most kéne a nyelvvizsga.2010. júl. 27. 11:26
1/3 anonim válasza:
Én a Cils-en voltam még 2 éve.
Ez elvileg a készségekre koncentrál, nem a nyelvhelyességen van a fő hangsúly, bár azért belekérdeznek a nyelvhelyesség résznél sokmindenbe.
Annyi hátránya van, hogy 1évben 2x van, és Olaszországban javítják, szóval eléggé hosszadalmas, nekem olyan 4hónapot kellett várni az eredményre.
Budapesten a Studio Italiaban tudod letenni, nem tudom, hogy esetleg vidéken van-e.
Mostmár esedékes lenne a felsőfok, szerintem újra ezt választom.
2/3 anonim válasza:
ja igen, és ezt elfogadják mindenhol, egynyelvű vizsga.
Ha megjön az eredmény, akkor honosítani kell. +5000HUF.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!
köszi a választ, megnézem ezt a cils-t!
2010. júl. 27. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!