Milyen sorozatokat tudtok ajánlani spanyol gyakorlásához?
Még elég kezdő szinten vagyok, a hallásértést gyakorolnám, valami olyan sorozattal, amiben nem hadarnak, mint a vadállat.:D
Ajánlottak mexikói szappanoperákat, mert hogy a mexikóiak szépen beszélnek spanyolul, de a legfőbb gondom, hogy kb egyiket se találom meg eredeti spanyol szinkronnal+felirattal hozzá. Úgy lenne a jó, ha lenne spanyol és angol v magyar (bár gondolom angolra nagyobb az esély) felirat és akkor látnám mit beszélnek, az angolból meg érteném is..
A youtuben találtam már egy "Extra en español" című sorozatot, ott volt spanyol meg angol felirat is, de megnéztem már az összes részt. :(
Tudtok valamit ajánlani?
Köszi előre is.
Szia
A netflixen az Elite, Selyemfiú és La casa de Papel is fent vam spanyolul magyar felirattal
Igen, a La Casa de Papelt imádom, viszont az irtó gyors, egy mukkot se bírok kivenni belőle sajnos. :( Ugyanez az Elite.
Én valami lassabbra gondoltam, amiből esetleg tudok is tanulni, mert kihallok dolgokat.
De azért köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!