Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért nem értem az angol...

Miért nem értem az angol beszédet?

Figyelt kérdés
Nem tanulok angolt, de elég jól megy és meg tudom érteni ami le van írva, de amikor egy angol videót nézek, vagy zenét hallgatok nem értem mit mondanak, olyan furcsán ejtik ki a szavakat. Van más is így ezzel? Hogy tudnám orvosolni a probémát?

2020. ápr. 8. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézz rengeteg angol feliratos angol nyelvü videó és idővel a hallásod is kifinomul a megértésére. Kicsit hasonlít ahoz mikor egy zenész már hallás után el játszik egy először hallott dalt.
2020. ápr. 8. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
ezt a zenséz példát még nem hallottam. Én is szoktam hallgatni angolt, a siker még várat magára...
2020. ápr. 9. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ne zenét hallgass a hallásutáni megértéshez mert azt teljesen más, sok szót el nyújtanak nem normál beszéd tempóban énekelnek és kihagynak egy-egy szót hogy kijöjjön a rím. Ezért nyelvani nem helyes.

Ismerek egy zenét amiben a dal szöveg rész így sól, "it's been so long" de úgy lenne helyes hogy "it's been so long ago" itt a múgy az"it's" az "it has" rövidítés.

2020. ápr. 11. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

2. vok

3# nem zenét hallgatok, filmet vagy riportot, csak példának írtam a zenét. Ha mégis zenét hallgatok, akkor lassú dalt, de nem ez a gyakori.

2020. ápr. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!