Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Afrikai nyelvekkel van valakin...

Afrikai nyelvekkel van valakinek tapasztalata? Ha igen, melyikkel és mennyire volt nehéz tanulni?

Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak az afriaans-szal egy minimális. Tulajdonképpen egy lebutított holland, több angol és afrikai jövevényszóval.
2020. márc. 17. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Más logika, teljesen. Én szuahélit tanultam. Nem mondom hogy lehetetlen megtanulni, a kiejtése például könnyű a többi afrikai nyelvhez képest ( legalábbis a Teach Yourself első fejezetében azt írták, hogy a többi afrikai nyelv kiejtése nem olyan egyszerű, mint a szuahéli). Szokatlan, de ha sokat gyakorolsz elsajátítható nyelv szerintem.
2020. júl. 17. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es te mit érzékeltél?

Neked mennyire volt nehéz más nyelvekhez képest?

2020. júl. 17. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A logika és gondolkodásmód miatt nehezebbnek mondanám, mint egy angolt vagy egy németet, de ez nem azt jelenti, hogy egy arab vagy egy kínai lenne, hiszen latin betűket használnak, így az írásbeliséggel kezdetben nem lenne nehézséged. Ezért használtam inkább a szokatlant, mert teljesen más logikát követ, mint azok a nyelvek, amiket általában a közoktatásban lehet tanulni. Ha megnézed a nyelvtant, akkor lesznek olyan részei, amiken sokáig kell ülnöd, hogy megértsd miért úgy működik ahogy és mi benne a logikus.
2020. júl. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!