Orosz nyelvkönyvek kezdőknek?
Figyelt kérdés
Tudnátok pár olyan könyvet ajánlani, ami segít felhozni az orosz tudásom? 2 éve belekezdtem, de több nyelvet is tanultam, és azokat akartam C1 szintre fejleszteni. Tanárhoz is tervezek járni, de nem akarok nulla tudással beállítani. Ha ismertek valóban hasznos weboldalakat annak is örülök. Leginkább a nyelvtan érdekelne. Ha van bevált könyv/blog tapasztalatotok, ne tartsátok vissza.2020. febr. 2. 13:16
1/3 anonim válasza:
Шаг за шагом
Ключ
Чай или кофе
Nyelvtan röviden és érthetően OROSZ
OROSZ nyelvtani áttekintés
Személyes kedvencem a Ключ, de az teljesen oroszul van, szóval kezdésnek lehet a Шаг за шагом jobb.
Ha kifejezetten a nyelvtanra mész rá akkor az utóbbi kettőt ajánlom.
Illetve ha tudsz angolul akkor youtube-on rengeteg videó van a témában. Nekem a kedvencem (oroszul beszél a videóiban az orosz nyelvtanról, de van angol és orosz felirat is.: https://www.youtube.com/channel/UCHxH3niZvbZvy58sc9LbNYg
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2020. febr. 2. 14:18
3/3 anonim válasza:
#1 vagyok, bocsánat, autocorrect.
*Ha kifejezetten a nyelvtanra mész rá, az utolsó kettőt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!