Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olaszul meg tudnék tanulni...

Olaszul meg tudnék tanulni egyénileg?

Figyelt kérdés

Azok közé a nyelvek közé tartozik, amit viszonylag könnyen meg tud tanulni az ember, akár egyedül?

Van, aki így tanulta?

Telefonos applikáció, nyelvkönyvek, olasz nyelvű videók játszanak.

Egyébként jó nyelvérzékkel rendelkezem, van affinitásom hozzá.

2020. jan. 27. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off leszek

Én kínait tanulok egyénileg és kínai ismerőseim megértenek, de már németet is “gyakoroltam” otthon. Hetente egyszer jártam órára ha kérdésem volt, meg ilyenek, de nagyrészt magamtól. Szerintem bármilyen nyelvet meg lehet tanulni ha elég elhivatott vagy.

2020. jan. 28. 16:04
 2/2 webnyelv ***** válasza:
100%
Én alapvetően a Király-Szabó-féle Olasz nyelvkönyvből tanultam meg egyedül olaszul. Ez kicsit régi már, nem árt kiegészíteni, 1-2 dolgot pontosítani belőle (pl. a személyes névmás ma már nem egli és ella, hanem lui, lei, többes számban meg nem essi, esse, hanem loro). A pénz denaro helyett ma már soldi. De ezeket leszámítva lényegében teljesen jól használható. De ha beszélni is meg akarsz tanulni, akkor nyilván nem elég.
2020. jan. 28. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!