Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudnék online angol...

Hol tudnék online angol nyelvet tanulni?

Figyelt kérdés
Lett volna lehetőségem egy középfokú angol nyelvvizsgára, de sajnos túl jelentkezés miatt nem vettek fel. Kerestem neten, hogy hol tudnék hasonló tempóban tanulni, de nem találtam. Nem egy duolingo appra gondolok hanem ahol megvannak adva az anyagok és magyarul elmagyarázza hogy mit jelent. Ige idők, múlt, jelen, cselekvések, stb, Legalább egy középszintűt elszeretnék végezni
2020. jan. 15. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem vagy tisztában az ideidőkkel, jó is hogy nem mentél nyelvvizsgázni. Nincs olyan oldal, amilyet szeretnél, de ha majd csinál is valaki, biztosan nem ingyen lesz. Nyelviskolát javaslok.
2020. jan. 15. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az igeidőknek folyékony használata szerintem minimum, főleg hogy az angol mondatok eléggé mások mint a magyar, kihagyások is vannak benne amit ha nem tudsz akkor alaposan félreérthetsz dolgokat.

A nyelvtani dolgokra a www.raraxy.com-t tudom ajánlani, én ott értettem meg, de nem tanultam, ezzel csak megérteni fogod maximum a logikát és hogy hogyan értelmezd, de a valódi tudás csak úgy fog lenni neked ezekről van inputod, rengeteg inputod a nyelvről, úgy mint ahogy az ember megtanulja az anyanyelvét, nem olvas szabályokat, hanem magától érzi ezt, a magas szintű nyelvművelök szoktak ilyenekkel foglalkozni, de azoknak már a nyelvtudása már olyan magas szinten van hogy jobban tudja az adott nyelvet mint az akinek az anyanyelve, mert úgyebár kevésbé tudott de az anyanyelvi beszélőknél nem okoz görcsölést az hogy hibáznak, emiatt lazán hibáznak megannyi alkalommal.

2020. jan. 15. 12:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Uh most olvastam újra. Ki hagytam azt hogy egy tanfolyamra jelentkeztem. Angol középfokú nyelvvizsga tanfolyam. Ami ingyenes lett volna.
2020. jan. 15. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Tanfolyamra én még nem jártam, de van annak hátránya is, elsősorban hogy nem a te saját tempód szerint halad, másrészt nyelvet nem lehet megtanulni iskolai tipusú környezetbe, mert nem passzolhat minden emberre ez a univerzális dolog. Nem akarom kirészletezni ezért egy videót linkelek amin jól kivan fejtve a dolog: youtube.com/watch?v=qQc53c9Zitc&t=3s
2020. jan. 15. 13:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem jártál még de biztos vagy a hátrányára. Értem :)
2020. jan. 15. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Megse nézted a videót gratuálok. Én a nyelvtudásra értette alapból is. Ha csak a nyelvvizsga számít neked arra lehet megtanít, de ne csodálkozz ha majd angolul megszólítanak és semmit se fogsz érteni, mint arra megannyi eset van, még C1-es nyelvvizsgával rendelkezők közt is.
2020. jan. 15. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Youtube-on könnyen gyorsan angolul.
2020. jan. 17. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

How to PRACTISE English if NO ONE around you SPEAKS good English

https://www.youtube.com/watch?v=fk3H1Ocnrbc

2020. jan. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!