Hogy készültetek fel a nyelvvizsgára?
Sziasztok!
Májusban szeretném megpróbálni a német középfokú nyelvvizsgát letenni. Járok magántanárhoz és a nyelvtan már nem okoz gondot, de a szavakat illetően van gond. Minél több kifejezést tanulok vagy szavakat valahogy hirtelen a régiek nem jutnak eszembe. Vagy elrontom a múlt idejét vagy rosszul írom le. Szóval minél több "infó" van a fejembe (nyelvtan,szavak, kifejezések,stb) egyre nagyobb a káosz a fejemben. Ez normális ebben az esetben? Köszönöm a tanácsokat :) És B.U.É.K mindenkinek! :)
Enneka néninek nézd meg a videóit és van weboldala is:
Nekem sokat segített, hogy levelet írtam szinte minden témában. Szóbeli témakörökhöz is kidolgoztam a magam változatát, saját személyes adatokkal, élményekkel.
Az adott nyelvvizsga típusra felkészítő könyveket ne hagyd ki, nagyon hasznos, megnyugtató a vizsgán a tudat, hogy ez is olyan jellegű feladat, mint amit már gyakoroltál.
Ahogy haladsz előre a felkészüléssel, egyre jobban fog menni. Sok sikert, és BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!