Decemberi origó nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Szerintetek mikor lesz eredmény? Kinek hogy sikerült az írásbeli, szóbeli, magnó?2019. dec. 16. 15:41
11/27 anonim válasza:
Ja,igen, megvan! De azt is beszélték korábban másik kérdésnél, hogy még ez a felület is különbözően jelenik meg. Nekem pl. nincs összes vizsga ikon és itt is "nincs eredmény"-t ír. Mindenesetre érdekes, hogy ennyire különböző.
12/27 anonim válasza:
Sziasztok, nekem a nyelvsuliban, ahol a szóbeli volt, az egyik hölgy azt mondta, 3 hét alatt meglehet az eredménye a labornak. Az írásbelim már megvan, ott kivárták a 30 napot.
13/27 A kérdező kommentje:
Írtam nekik e-mailt és azt írták, hogy legkésőbb január első hetében lesz eredmény. És hogy a honlapon megjelenő információt (sikeres, sikertelen vizsga) hagyjam figyelmen kívűl.
2019. dec. 18. 09:18
14/27 la601041 válasza:
Ez megnyugtató :) így még van remény :)
15/27 anonim válasza:
Írnátok a szituációról, kinél mi volt?
Nekem meg kellett győznöm a vizsgáztatót, mint munkaadót, engedjen el egy 3 hetes programra, amelyen részt szeretnék venni. Győzzem meg, hogy vállalok túlórát vagy dolgozom hétvégén is.
Valami ilyesmi.
16/27 la601041 válasza:
Nekem Német B2 volt a szituáció:
Mivel nyelvvizsgára készülök, kérjem meg, hogy javítsa ki a hibáimat, és segítsen a felkészülésben. például azzal, hogy eljátszunk egy szituációt.
Majd miután ezt elmondtam, eljátszottunk egy szituációt a vásárlás témában. :)
17/27 anonim válasza:
Most amugy akkor a sikeres/sikertelen vizsga kiírás jelent bármit is?
19/27 anonim válasza:
Csak tipp, hogy a " sikeres" vizsga valóban az,csak még nem közlik az eredményt,mert majd egyszerre nyílik meg. A sikertelen pedig jelenthet még nem kijavítottat és valoban sikertelent is.
20/27 anonim válasza:
Akkor mi a tököm értelme van egyáltalán a netre kitett eredménynek?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!