1 év alatt olasz középfokot/felsőfokot el lehet érni a nulláról?
Figyelt kérdés
Nyelviskolába járnék, illetve napi 2 órát tanulnék. Szívesen tanulom, tehát nem kényszer.
Angolul beszélek ezen kívűl.
2019. nov. 13. 06:38
2/6 anonim válasza:
Ha heti 4x2 órás tanfolyamra jársz folyamatosan, és mellette is tanulsz minden nap + hétvégén is, akkor a középfokot egy év alatt igen.
3/6 anonim válasza:
Esperantóból meglenne a felsőfok. Olaszból a közép max.
4/6 anonim válasza:
Nekem más nyelvből sikerült teljes kezdőről 1,5 év alatt a felsőfok. Szóval szerintem nem lehetetlen.
5/6 anonim válasza:
Nővéremet a munkájából elküldték tanfolyamra, mert muszáj volt neki a nyelvvizsga. Fél éves intenzív tanfolyam, napi 4-5 órát ott ült bent talán, és a középfokút megcsinálta úgy, hogy a nulláról indult, mert előtte alig tanult angolt, amit tanult középsuliban, azt elfelejtette rég. (az ő idejében még nem erőltették meg a tanárok magukat nyelvoktatásból) Szóval nulláról egy középfok elérhető fél év alatt. Szerintem egy felsőfok 1-1,5 év kb. Bár az olaszt nem ismerem. Angol elvileg könnyű, bár kinek hogy.
6/6 anonim válasza:
Van egy közeli ismerősöm, aki angolban igen jó, és mivel elkezdett olaszul tanulni, azt mondja az olaszra, hogy rohadt nehéz.
Persze, az is kérdés, miből áll az olasz nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!