EZ szerintetek lehetséges?
Konferencia tolmácsként akarok dolgozni nagyon sok nyelvvel dolgozni. Tudom, sok munkát kell abba belefektetni, hogy Az ember tökéletesítse tudásását mé egy nyelvben is. De, kész vagyok szinte mindent feláldozni azért, hogy sikerüljön. Már 4 órát alszom csak, illetve nem lesz soha barátom sem családom azért, hogy a nyelveimet tökéletesítsem és fenntatrsam õket Az anyanyelvi szinten.Még sok mást felfogok áldozni.A tanáraim azt mondják, hogy nagyon jó nyelvérzékem van, és nagyon szeretek nyelveket tanulni. Már kettõt nagyon jól tudok.
Tudom nagyon sok: 41 nyelvrõl van szó.

A legtöbb nyelven beszélő magyar ember 27 nyelven tud beszélni.
Ha ez nem egy kamukérdés, akkor a válaszom az, hogy nem lehetséges. De ez az én szubjektív véleményem. Ha valóban jó a nyelvérzéked, én inkább a 3-4 leginkább használatos nyelvet tanulnám meg (angol-német-spanyol-mandarin), amivel már egész jól el lehet helyezkedni bármilyen tolmácsként.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!