Pannon angol nyelvvizsga középfok (B2) írásbeli 2019 vélemények?
Sziasztok!
Akik idén, vagy 2017-től voltak középfokú vizsgát tenni Pannon rendszerben, leírnátok milyen volt? Milyen témák voltak pl. levélnél, a megvásárolható/neten elérhető feladatokhoz képest nehezebb vagy könnyebb volt a vizsga?
esetleg bármi egyéb vélemény, vagy tanács?
2020. január: a szóbeli részén a magnóhallgatás nehéz volt, az angol tini rockerlányok öltözködése volt az egyik téma, a második pedig a tündérmesékkel és a kínai nyelvvel kapcsolatos
a beszélgetős részen viszont nagyon jó témák voltak: volt kislány akinek a szájában lázmérő volt, volt állatkertes is
2019 november írásbeli:
írásbeli egyik ha jól emlékszem az új lakásod és bemutatása volt, másik az internet veszélyei a gyerekekre
volt olyan a szövegpárosítósnál, hogy to get blue, fogalmam sincs a mai napig mit jelent, több ilyen kifejezés is előfordult
összességében a régi 2015-ös feladatsorhoz képest szerintem valamivel nehezebb, viszont nekem már az elején sem ajánlották hogy akármelyik könyvet megvegyem, a weblapjukon folyamatosan frissülő feladatokat ajánlják.
a foglalmazásnál szerintem adhattak volna több pontot is
összességében jól sikerült mindkettő, és elsőre meglett
a vizsgáztatók korrektek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!