Német középfokú nyelvvizsgára hogyan készüljek?
Most leszek negyedikes, olyan 4-es tanuló vagyok, de vannak hiányosságaim és most kaptunk új tanárt is, aki elég rosszul tanított:( szeretnék önszorgalomból tanulni, van 2 könyvem(7 próba érettségi, Érettségi tréning)
Nem tudok valami jó oldalt, ahol leckénként tudnék mindent átvenni és olyan szintű is?
Ti hogyan kezdtétek?
Hol vizsgáztatok?(Ebben még nem döntöttem, annyira megoszlanak a vélemények)
1. Először is sokat segített, hogy kaptam teszteket. Az ORIGO-n nagyon a kivételekre és a kifejezésekre és a vonzatokra mennek rá. Igeidő stb. nem annyira jellemző.
2. Levélíráshoz + szóbelihez szókincs kell
Én 1680 Ft-ért vettem egy könyvet, amiben minden témakör jól ki van dolgozva. Kérdések és válaszok német nyelvből a címe.
3. A magnóm azóta se tudom hogy lett meg. Jó szöveg volt. És még elég kivehetőek voltak az információk.
Ajánlom az [link] oldalt.
A riport le van írva és tudod ellenőrizni magadat. Már amelyiknél.
Dalszövegből és filmekből én nem tudok tanulni mert olyan gyorsan és kivehetetlenül beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!