Legyetek szívesek fordítsátok le ezt nekem angolról magyarra! Nagyon megköszönném? .
Figyelt kérdés
Hey, what's up! I use this page for private friends only, but I figured I would ad you anyway! Welcome! Try to keep it secret2010. júl. 14. 00:31
1/7 anonim válasza:
németes vagyok de lássuk....
"Szia. Mizu? Ezt az oldalt csak barátokra használom, de gondoltam téged is hozzáadlak(?). Üdvözöllek! Tartsd mega titkot(?)
2/7 anonim válasza:
* próbáld ezt titokba tartani ... ilyesmi lehet
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, én is valami hasonlót következtettem ki belőle! :)
És ha nem vagyok túl nagyigényű, esetleg meg tudnátok nekem fogalmazni egy válaszüzenetet azzal a tartalommal, hogy nem gondoltam, hogy vissza fog igazolni, viszont nagyon örülök neki. A többit már én összehozom. :)
2010. júl. 14. 00:50
4/7 anonim válasza:
Thanks for accepting, honestly was a nice surprise! You made my day....and your secret is sacred.
5/7 anonim válasza:
JAj nagyon lazara vettem a valaszt.Javitanek magamon...:
Honestly, it was a nice....
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon- nagyon szépen köszönöm, kedves volt tőled, hogy segítettél! :)
2010. júl. 14. 10:29
7/7 A kérdező kommentje:
Vagyis tőletek, most nézem h különböző százalékos a 2válaszoló. :)
2010. júl. 14. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!