Angolból alap/közép szintről felsőfokúig eljutni lehet így egyetem mellett?
Angolból az alap és a középfok között van kb a nyelvtudásom.
Most felvettek levelezőre, viszont ezen a szakon egy felsőfokú nyelvvizsga a diploma feltétele.
Kérdésem, hogy munka és levelezős egyetem mellett szerintetek reális-e eljutni az egyetem végére felsőfokú szintre angolból?
Vagy passziváljak inkább 1 évet, és azidő alatt csináljam meg a felsőfokút?
Melyiket csinálnátok és miért?
2:
Köszönöm válaszod.
Úgy gondolod, hogy munka mellett (2 vállalkozásban vagyok vezető tisztségviselő) és egyetem mellett, bele kell férnie?
Egyébként az hogy működik, hogy ha már meglenne a diplomám, de csak a nyelvvizsga hiányzik, mennyi idő áll még rendelkezésre, hogy teljesítsem ezt a feltételt is?
Ajjaj. Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de vezető tisztségviselőként majd minden fontosabb lesz, mint a nyelvtanulás. Mindig lesz egy indok, most az évvégi hajrá miatt egy hétig félreteszem az angolt, ma este a holnapi értekezletre kell ppt-t gyártani, ma munkavacsora lesz, nem tehetem meg, hogy nem iszok meg két liter konyakot, stb., végtelen sorban.
Amúgy az idő olyan értelemben elég lenne rá, hogy a vége felé már a tanulás gondolatára is hányingered lesz, ha az egyetemi tanulnivalóid után (este 9? 10?) pihenésképpen ugyancsak tanulnod kell. Ettől van az, hogy szól a feleséged, hogy csöpög a csap, oszt leordítod a fejét, az 561-edik alkalom után egy levelet találsz a konyhaasztalon.
4:
Kötetlen időbeosztásban végzem a munkám, kb heti 15 órát dolgozok ténylegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!