Japan szakosok! Mit ajanlotok egy elso eves hallgatoank?

Szia!
Melyik egyetemre vettek fel :) ? És pontosan mit szeretnél?
Ha nyelvtanulással kapcsolatos, akkor szerintem (ezt felsőbb évesektől tudom) mindenképpen iratkozz be egy olyan nyelviskolába, ahol oktatnak japánt, mert (mint elsős hallgató) megnéztem a mintatervet, hát... hagy maga után kívánni valót. Azt is megtudtam, hogy a tölteléktárgyakra többet kell készülni, mint bármelyik másik, értelmesebb, hasznosabb szakmai tárgyra.

Én ugyan nem japán szakos vagyok de keleti nyelvek és kultúrák szakra járok szintén.
Én is azt tudom javasolni, hogy keress egy jó magántanárt (sajnos, nem sajnos - ára van de megéri!), akár már a kezdetek kezdetétől mert egyetemen nem fogsz japánul megtanulni.
És borzasztó nehéz lesz de ne add fel! Akármit mondanak majd a tanárok (például nálunk ez jellemző).
Tájékozódjatok a felsőbbévesektől, hogy pl milyen füzet célszerűbb nyelvórára mert lehet, hogy egyikbe jobb/könnyebb írni mint a másikba és lehet, hogy a tanár majd nem is mondja.
És ne szégyeljetek segítséget kérni mástól!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!