Vannak olyanok, akik nem tudtak elsajátítani egy idegen nyelvet sem, hiába próbálkoztak?
Az alapok megvannak. De nem tudom használni. Ha meg kell szolalnom, akkor szo szerint minden hülyeséget mondok. Leblokkolok. Azt is elfelejtem olyankor,hogy hogy all ossze egy kérdő mondat. Állandóan tukorforditasban akarom használni az at fordítást.
Ha azt mondjak nekem,hogy “take your time”, egyszerűen levet a viz es nem ertem mit kérnek, mert a szavakat szo szerint rakom ossze.
Ha beszélnek hozzam, képtelen vagyok elcsípni miket mondanak, csak az elkapott szavakból jövök ra , hogy mi is lehet a téma. Ugy rostellem
Es annyira benanak erzem magam!!!
A legrosszabb az értés. Javarészt el makogok ,ha muszaj beszélnem, meg is értik,de teljesen hibás.
Szorgalmasan neki álltam szavakat tanulni, de mar ket nap múlva semmire se emlékeztem, pedig flottul betanultam oket. Nagyon hamar felejtek. A filmekkel is próbálkoztam, de egyszerűen csak a kepkockakat nezem,de nem tudok kierteni semmit se a beszélgetésből. Ugy erzem en vagyok az egyetlen, aki ennyire esélytelen. A felirattal meg csak a szövegre koncentrálok. Fel is adtam ezt a módszert.
Most külföldön is alig szolalok meg, mert a társaságban hiába szólnak hozzam, legtöbbször nem ertem meg a feltett kérdest, ezert visszazarok. Ugy erzem hülyének néznek a folytonos ismételd meg legyszi mondat utan.
Volt igy valaki? Reménytelen vagyok valoban??
"de azért olyan nincs hogy egyáltalán nem"
De ki a fene beszélt arról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!