Az angol középfokú érettségi milyen nyelvi szinten van, önéletrajzba mehet? (A1, A2, B1)
Angolból van egy középfokú érettségim van. Idén érettségiztem.
(Egyébként jól beszélem a nyelvet, csak akkor nem volt annyi eszem, hogy az emeltre jelentkezzek.) Fogok nyelvvizsgát csinálni de az még pár hónap és most önéletrajzot írok, egy állásra jelentkezem és nem tudom hogyan megy ez.
Beleírhatom hogy rendelkezem ilyennel? De akkor melyiknek felel meg a bizonyítványom? A1, A2, B1?
A középfokú érettségi B1 szintű, ahogy már írták, csak annyival egészíteném ki a történetet, hogy ez része az érettséginek, nem nyelvvizsga. Viszont, ha van olyanod, akkor az interjú is angol nyelven megy, mert elvégre bármit beleírhatsz egy önéletrajzba, akkor is, ha viszed a nyelvvizsga-bizonyítványt, sőt.
- info tanárom mondta, multi cégeknél valószínű.
Amúgy szerintem most így elég az, ha annyit írsz, jól beszéled az angolt, vagy hasonló, nem kitérve papírokra.
Ha europass önéletrajzon dolgozol, segít ez az oldal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!