Hogyan lehet könnyen meg tanulni koreaiul?
Nagyon szeretnék megtanulni koreaiul,tetszik maga a nyelv is.De talán többnyire inkább a k-pop miatt.
kérlek segítsetek nekem,kerestem már azt a könyvet is,amit több blogon olvastam hogy ajánlottak(osváth gábor koreai nyelkönyv)de egy könyves boltban sem volt kapható.
Ha tudtok mondjuk Budapesten koreai nyelvsulit ajánlani azt is megköszönném.
válaszaitokat előre is köszönőm.

K-pop miatt ne. Nem fog annyi motivációt adni. És mindennek idő kell egy nyelvet sem lehet könnyen megtanulni. Főleg nem egy àzsiait. :/
Sajnos O.G könyve nem kapható valóban de láttam már olyanokat akiknek van és eladják. Nézelődni kell:)
Én Koreába vettem egy nyelvkönyvet csak ez angol. Angolul magyaràzza a dolgokat ami érthető is. Sok színes kép példa van. 12000 Ft volt, szóval nem olcsó. Én kezdetnek azt ajánlom hogy interneten vannak kezdő koreai nyelvkönyvek pdf szerű változatban. Facebook csoportokba is tesznek fel ilyen könyveket.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!:)
Köszönőm a válaszod.
És véletlenül nem tudsz Budapesten ajánlani koreai nyelvsulit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!