Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan bővítsem a szókincsemet...

Hogyan bővítsem a szókincsemet angolból?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva megyek írásbeli nyelvvizsgára. Sok feladatot gyakorlok , és sok levelet is írok , de látom , hogy a szókincsem elég alap. Ez leginkább a szövegértési feladatoknál lesz gond. Mit javasoltok ? Tudom hamarabb kellett volna elkezdenem a készülést , ezért kérlek ne bántsatok! Sajnos a nyelvvizsgát nem tudom tovább tolni , mert muszáj megcsinálnom decemberig. Bármilyen bevált tippet elfogadok!
2019. júl. 27. 20:46
 1/2 anonim válasza:
100%
én azt javaslom, bár nem nagyon értek hozzá, hogy nézz angol nyelvu youtube videokat. nem ugy értem hogy amiben magyarázzák a nyelvtani részét hanem akármilyet. lehet az fözös videó vagy gameplay de lehet bármi más is. ezt olyan modon is felhasználhatod hogy meghallgatsz három mondatot a videobol és leforditod magyarra. nekem ez igazán bevált.remélem tudtam segiteni :)
2019. júl. 27. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Engvid. Valamint nézz meg neten pár kifejezést, amiket nagy valószínűséggel majdnem minden témánál tudsz használni. Pl.: get soaked to the skin (bőrig ázni)-baráti levélnél/képleíráskor (ha nem esik, akkor azt mondod, hogy "jajj de jó süt a nap, nem fog senki sem bőrig ázni". Szóval érted. Vagy "once in a blue moon"-nagyon ritkán. Lehet ismered ezeket,akkor bocsi.
2019. júl. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!