Mit jelent, hogy haladó vagyok angol myelvből?
Kitöltöttem egy angol nyelvi szintfelmérőt egy nyelviskolában, amit egy tanár javított ki, és egy héttel jésőbb menézhettem az eredményem. A tanárral nem tudtam beszélni, mert az ügyintéző mutatta meg, és ezután a tanárt már nem is láttam. A teszt 52%-os lett, amiben 80%-tól számít felsőfoknak.
A nyelviskolában haladó csoportba akarnak berakni, és félek, hogy a tudásszintem valójában nincs ilyen magas színten, pénzvisszafizetés pedig csak a tanfolyam megkezdése előtt 24 órával lehetséges. Hétfőn (július 29. én)kezdődik a tanfolyam, és azelött tudok fizetni. (eddig nem mertem)
60000 forint elég kockázatos, ahhoz, hogy lehet fel se tudom venni a tempót.
Elképesztő, hogy egyesek mit meg nem tesznek a pénzért....
Ha így állnak hozzá, akkor valószínűleg többen is így jártak, csak sokan nem mernek szólni, vagy ha szólnak, akkor az első „lerázázás” után már nem is szónlnak többször. Remélem én nem fogok így járni. Tavalyelőtt nyáron már jártam nyelviskolába, (nem ebbe) és ott is volt szintfelmérő. Akkor még semmit nem tudtam, és abszolút kezdő csoportba raktak be. Azzal nem volt mit trükközniük.
Remélem értenek hozzá.
Tudtommal itt indulni fog egy alacsonyabb tudásszíntű csoport is, remélem átraknak, ha nem bírom a tempót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!