Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felnőtt fejjel továbbtanulni?...

Felnőtt fejjel továbbtanulni? Mit éri meg tanulni?

Figyelt kérdés

Bölcsészkart végeztem, nagyon alacsony bérért dolgozom és elegem van. Tanulni akarok, váltani és nagyon jól (!) keresni utána!

Ami igazán érdekelt, azt megtanultam, most azt tanulnám, amivel jól is lehet keresni, így a fontos,hogy szeressem, amit csinálok részt hanyagoljuk.

Mit ajánlotok? A nehézség nem érdekes, akármit megtanulok, nagyon szorgalmas vagyok és elszánt.

2019. júl. 22. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Hülyén hangzik, de azt tanulj, ami érdekel is. Különben sosem leszel jó benne annyira, hogy sok pénzt is keres.

Amíg ez nincs meg, addig fölösleges bármibe is belevágni.

Egyébkét meg mindennel lehet jól keresni, ha igazán jó benne az ember.

Én mérnökként kezdtem el most dolgozni. Lehet 2-300 nettóért, meg 2-3 millióért is dolgozni. Kérdés mennyire vagy jó, és milyen pozícióban vagy.

2019. júl. 22. 14:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Népszerű, jól kereső szakmák: villamos-, gépészmérnök, mérnökinformatikus, gazdálkodás-menedzsment. Kevésbé népszerű pl. pilóta (fizikai adottság szükséges).
2019. júl. 22. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonló dilemmában BGE marketing szakot végeztem és végül is bejött, de szerintem jobb ötlet ma egy gazdasági informatikus vagy programtervező informatikus diploma.
2019. júl. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!