Mesterképzésen 84 pont az kevés?
Figyelt kérdés
Gyakorlati vizsga volt, és tudom, hogy van olyan, aki 64 pontot kapott, és őt nem vették fel. Még vannak ketten alattam, és kb négyen felettem, de ők mind 90 felett vannak. Felvételin azt mondták 5 hely van, felvi.hu-n meg 4-et írnak, ami tudom, változhat. Nem tudom miért nem adtak nekem is 60 valamennyit, mert akkor egyértelmű hogy nem vettek fel. Létezik-e olyan, hogy a felvettek között csak egy valaki van 90 alatt...2019. júl. 18. 15:07
1/1 anonim válasza:
Ha 5 embert vesznek fel és csak te vagy 90 pont alatt, de utolsóként bekerülsz akkor nyilván van olyan hogy egy valaki van csak 90 alatt. Sok mindent nem lehet leszűrni ezekből a pontokból, mert vannak egyetemek ahol direkt sok pontot adnak szóbelin máshol meg 55-60 ponttal felvesznek pár embert mert a szívatásra mennek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!