Komolyan nem csinálhatok semmit, meg nem beszélhetek semmi másról, mert "egyetemre járok"?
Már rég ott hagytam volna, ők erőltetik... Sőt be sem iratkoztam volna.
Mindegy: ha valahova mennék, "iskolán járjon az eszed, meg oda menjél, meg meglátszik iskolába sem tudtál elindulni, bezzeg most". Itthon kell ülnöm egész nyáron.
De ami a vicc, hogy ha bármi másról beszélek, bármit mondok, akkor "az iskoláddal foglalkozz, ne erről beszélj, az iskoládon törd a fejed". Mondtam 2 napja, hogy a szomszéd mit kiabált át nekem, "ne ezzel foglalkozz, az iskoláddal törődj, mit érdekel mit mond, mikor ott az iskola".
Itthon kellene ülnöm egész nyáron és az iskolán törni a fejem, meg más mégcsak eszembe sem juthat.
Az első naptól fogva azt hiszik, hogy ez általános iskola. Gimnázium fele ennyire nem volt durva. de még általánosban sem csinálták ezt, mert kitűnő voltam. A húzásaikat meg ne is említsem, mindent képesek bevetni az iskola miatt...
Hagyjuk...
Miért kamu??
Továbbá gipszben van a kezem. Ja a munka sem jó apámnak, max. ha ő választja ki, meg helyben van, de amúgy "az iskola rovására megy" és csak csavarogni jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!