Károli jogász szakról mesélné valaki? Minden infó érdekelne?
Figyelt kérdés
Teljesíthetősége a tárgyaknak, mennyi tanulás van 1-1 tárgy mögött. Tudom nem egyszerű szak2019. júl. 9. 23:55
1/4 anonim válasza:
Hát a Károlin egyszerű.. Én nem vagyok nagy híve ennek az egyetemi mocskolódásnak de én a károliról egy év után mindenképp dobbantanék vagy Pázmányra vagy ELTE-re.. Károlin nem nagyon van se tanítás se számonkérés. Ami ott négyes-ötös az a másik két egyetemen kettes-hármas. És ez hidd el később meg fog látszani a munkakeresésben.
2/4 anonim válasza:
Én sem maradnék a Károlin, munkahely keresésnél eléggé hátrányban vannak (már ha nevesebb helyre szeretnél bejutni), ELTE vagy Pázmány sokkal jobb választás.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok nevesebb helyet. Dr. -t akarok a nevem elé. A seggem meg van a szakhoz. Csak érdekelt valóban könnyebb e az ottani követelmény
2019. júl. 21. 15:17
4/4 anonim válasza:
Azzal ugye tisztában vagy, hogy jogászokból túlképzés van és mindenki a maximumot próbálja kihozni magából, hogy egy jó egzisztenciát tudjon magának teremteni és ne vesszen el a süllyesztőben jogászként? Értem, hogy a szempontod nem a szakmaiság csak a dr., csak ezzel hosszú távon nagyon nem tudsz majd valószínűleg sokra menni jogászként bár ha nem jogászként akarsz dolgozni, akkor teljesen jó hozzáállás de a jogászi szakmához ennél sokkalta több kell.
Amit én más kollégák tapasztalata alapján hallottam a Károliról (ott végzett jogászokkal való munkakapcsolat), illetve akik nem bírták az ELTE-t átmentek a Károlira és könnyen elvégezték, bizonyára nem megugorhatatlan szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!