Szerintetek melyik helyen menjek mérnökinformatikus szakra: Óbudai Egyetem Székesfehérvár vagy Pannon Egyetem Veszprém? (bővebben lent)
BME,OE vagy SZTE.
Ebben a sorrendben.
Nem bunkó akarok lenni, de jól meggondoltad ezt 67%-os matek középpel? Lehet, jobban járnál, ha kihagynál egy évet, amit csak a matek gyakorlására szánsz, mert az sehol sem lesz könnyű sajnos, minden mérnöki szakon komoly hangsúlyt kap, az üzemin is és ha kínlódsz, az a szabadidőt és a kedved is elveszi.
Egyébként ha az Alba Regia közelebb van és maga a hely szimpatikus, akkor azt ajánlom, a távolság nagyon fontos szempont. Koleszban szerintem nem lennél jó helyen, ha nem vagy bulizós (vagy ha nem tudsz békésen tanulni, aludni jövés-menés, zenebona mellett is) és az anyagiak is számítanak gondolom.
Tudom nem mostani a kérdés de háétha valki idetéved neki szánom:
A matek mérnökinformatika szakon nem középszintre hanem az emeltre szintre pül.Van olyan tárgy hogy analizis(Itt deriválás, integrálás, függvényhatárértékszémitás..ilyeneket kérnek)A másik mazekos tárgy Diszkrét matek oda se árt érteni a kétismeretlenes egyenleteket.A másik nehéz tárgy a matek mellett a progarmozás.Az OE-AMK-n c#(c tipusu prog.nyelv.És jó mélyen belemennek.Nem csak felsszinesen.Ebből jelenleg szigorlatozni is kell.Szóval nem csak a matek fontos.Hanme az informatika is.Aki teheti mindkettőből tegyen emeltet vagy leaglábbb egyikből.A másiknak nézen utána.A ponthatár nem megugorhatatlan de bent is kell maradni.Üdv egy OE-AMK-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!