Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A (szegedi) filozófia szakon...

A (szegedi) filozófia szakon mennyire baloldali a légkör?

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, milyen válaszokat fogsz kapni, remélhetőleg jobbakat, mint az enyém, de én GTK-ra járok marketingre, és első féléves fiolzófia kurzuson (tavaly szeptemberi félévben) Dr. Tóth I. János tanított, és abszolút nem éreztem rajta, hogy baloldali lenne. Lehet, nem értek annyira a baloldalisághoz, hogy észrevegyem az apró balos nüanszokat, de egyáltalán nem volt átütően baloldali, sőt szerintem semennyire.

Ez csak egy félév volt, és csak ezzel az egy tanárral, az összkép lehet más.

Remélem tudtam valamennyit segíteni.

2019. júl. 7. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Van olyan egyetem, ahol meg lehet állapítani, hogy milyen oldali a légkör?

Én eddig csak olyan egyetemről hallottam, ahol azt lehetett megállapítani, hogy racionális (ellenzéki) vagy őrült (kormánypárti) a légkör.

Ez érdekes.

2019. júl. 8. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!