Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi idő után jelenik meg a...

Mennyi idő után jelenik meg a felviben az érettségi eredmény?

Figyelt kérdés
Idén újraérettségiztem két tárgyból, előző hét szerdán kaptam meg a tanúsítványokat, viszont még nem jelentek meg az elektronikus felvételi rendszerben az eredmények. Nagyjából mennyi ennek az átfutása?

2019. júl. 1. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs még semmi. Félek hogy lemaradoj vagy nem tudom hogy kicsúszok a határidőből. :( Ha nem lesz semmi a hét közepén sem akkor telefonálok. Kérlek írj ha neked fent lesz az eredményed. 😊
2019. júl. 1. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyemsitől tartok, nem ez lenne az első eset hogy valahova valami hiba miatt nem érkezik meg egy adott dokumentum.. Ha csütörtök-péntekig nem lesz semmi, felhívom őket én is. Írok, ha bekerültek a dolgok :)
2019. júl. 2. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok én is, feltétlenül írd le, ha változik a helyzet.
2019. júl. 4. 00:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Na megjelentek ma reggel már az új érettségi eredményeim :)
2019. júl. 4. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Nektek hogy áll?
2019. júl. 4. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Sehogy.. Nem jelent meg még mindig.. Ma telefonáltam azt mondták h folyamatban van de ah mégse akkor telefonaljak és töltsem fel
2019. júl. 4. 11:32
 7/8 A kérdező kommentje:
A közhiteles nyilvántartásokból származó információk részen sincs semmi?
2019. júl. 4. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs :(((
2019. júl. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!