23 evesen eldontottem hogy felvetelizek. De?
Elrontottam a matekot nagyon izgultam masodik reszt 11 pontra toltottem ki. Elso resz 24...
Infom 87%.
Szerintetek egy uj probat megerhet?
Villamosmernoki(nyelvvizsgam van)
25 + 87 = 112 * 2.
224.pontom lenne plusz a nyelvvizsga .
Igy se ertem el a 280at... :(
Ha nem duplázással számolsz, akkor sem jön ki?
Egyébként igen, megérne egy plusz próbát szerintem. Viszont jövőre emelt szintű érettségi is kelleni fog, szóval vagy a matekra feküdj rá nagyon és emeltezz, vagy írj belőle egy jó közepet és próbáld meg az infó emeltet.
Hát ha a második rész 11, az első meg 24, akkor a matek összesen 35, nem?
Ebben az esetben duplázással, +nyelvvizsgával így 272 pontod van. De duplázni csak akkor éri meg, ha van két nagyon jó eredményed. Valószínű, hogy vitt pontokkal számítva jobb eredményed lenne (feltételezve, hogy a többi érettségi tárgyad nem kettes, illetve az év végi jegyeid sem kettesek, mert ha igen, akkor szerintem át kell gondolnod, hogy bírnád-e az egyetemet). Köztudott, hogy villamosmérnökire nem bekerülni nehéz, hanem bent maradni.
Én is a felvi kalkulátort javaslom.
Ha jövőre akarsz felvételizni, azt vedd számításba, hogy kötelező lesz 1 emelt és 1 nyelvvizsga (és ezekért nem fog pont járni).
Igen elszamolta bocsi..
Csak a stressz miatt volt... kimentem es kb fejben megoldottam a masod reszben az osszes feladatot... sok volt a szoveg leblokkoltam.
Amugy a tobbi erdemenyem nem jo estin vegeztem.
Igen info emelt az menne nem veszes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!