Debrecen TTK biológia szak?
Esetleg valaki, aki idejár tudna egy órarendet leírni, mégis, hogy telik a hét? Könyvek ára körülbelül mennyi?
Ti mennyire szeretitek? Milyen az oktatás színvonala?
Köszönöm előre is!
Fent van a mintatanterv, érdemes nézegetni. Félévenként 30 kredit átlagban. Van ami szívás és sokan megcsúsznak vagy kirúgàsra kerülnek, de amúgy teljesíthető 3 év alatt, ha érdekel és csinálod, nem lazsàlod el.
Órák változó, reggel 8-tól este 8-ig bármikor lehet. De javarészt délelőtt vannak órák, gyakorlatok.
Egy könyvet sem kell megvenni szerintem, minden elérhető online, ami kell.
A könyvek nagyon túl vannak tolva. Egyrészt használtan is tudsz venni, másrészt ott a könyvtár. Vagy online a pdf könyvek. Letöltöd, akár telefonra. Tanulni tökéletes.
Ez már nem középiskola, hogy megdorgàl a tanár, ha nincs nálad a könyv.
Én inkább egy nyomtatóra ruhàznék be. Én után töltött patronnal kb 1000-2000 forintért nyomtatok egész évben. És rengeteget.
Én jelenleg ezen a szakon végzem a tanulmányaim, hogy azért kissé árnyaltabb képet kapj és ne ijedj meg a második válaszolo válaszától: ebbe a szakba senki nem szakad bele... Igen, tanulni azt kell (pont, mint mindenhol), az első két félév nehéz, mert meg kell szokni, de utána minden sima. Én a fehérkönyv (tanterv) szerint haladok, semmiből nem buktam, de azért az, hogy valaki a hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig bent legyen, az erős tulzás. Nekem minden félévben heti 1 ilyen keményebb napom van.
Ne pánikolj rá. Könyvet pedig hármat vettem, mindegyik 1500 Ft alatt volt, de azokat sem kötelező megvenni, mindegyik megtalálható elegendő példányszámban a könyvtárban, csak én szeretek firkálni.
Ha bármi kérdésed felmerül, nyugodtan keress üzenetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!