Felso oktatasi felveteli során a felvi.hu-ra fel kell-e toltenem, a frissen szerzett erettsegi tanusitvanyt?
Nem.
Én személyesen is beszéltem a kormányhivatal egyik alkalmazottjával, mert idén tettem emeltet utólag.
Azt mondták, hogy a tanusítványokat 2016 óta nem kell feltölteni, automatikusan megkapja a felvi.
Ettől függetlenül feltöltheted, bajod nem származhat belőle.
Koszonom szepen minden kedves valaszadonak a a produktiv kommentet!
Annak, aki a helyesirasom kritizalta, annyit uzennek, hogy sajnalom, a kerdest septeben tettem fel, es nem ellenoriztem annak helyesseget. Ennek ellenere, nem hiszem, hogy megerdemlem ezt a tiszteletlenseget, mivel 3 idegennyelven beszelek, angolbol felsofuku nyelvvizsgaval rendelkezem. A kedves kommentelot csak sajnalni tudom, hogy annyi elete nincsen, hogy masok verenek szivasaval probal boldogsagra talalni. Az ilyen szerencsetlenek miatt tart itt a tarsadalom. Gratulalok, gondolom te sokra viszed az eletben! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!