Pázmány BTK gólyatábor tapasztalatok?
Üdv!
Aki volt gólyatáborban, elmondaná milyen?
Nincsenek-e megalázó feladatok, egyéb nemkívánatos dolgok?
Én csak az ismerkedés az évfolyamtársakkal, meg a bulizás miatt mennék, de ha rosszak a tapasztalatok, lehet kihagyom :S
Előre is köszi!
Szia!
Én a 2009-es gólyatábort végigcsináltam, és sértetlenül megúsztam! :) Nem kell félni, mert lehet, elsőre kicsit durvának tűnnek a felsőévesek, ez csak színjáték, mert mindegyikük egy szeretnivaló személyiség! Komoly részletekbe nem mennék bele, mert ha úgy döntesz, hogy szeretnél eljönni, akkor már nem lenne meglepetés a dolog. Rendkívül kedvesek a srácok, segítőkészek, és nem erőltetnek rád semmit. Vannak feladatok, amiket közösen kell megoldani, de van, amire jelentkezni lehet, és ha nem akarod vállalni, nem fognak üvölteni veled. Figyelembe veszik ha van valami kérdésed/kérésed. Az egész egy jó nagy buli feladatokkal, új emberekkel, segítségekkel, zenével, tánccal, némi piával. Szerintem csak jól éreznéd magad! :)
""Aki normális, annak buli az egész"??? Ezek szerint az a normális, aki reggeltől estig vedel és füvezik, élvezi, hogy a felsőbbévesek a meztelen testükre csorgatják a nyálukat. Az a fiú a normális, aki egy szál p*csben rohangál és az a lány a normális, akit már minden bokorban megb*sztak és a gyomrában a spermiumok mennyisége lassan az alkoholéval vetekszik. Úgy tűnik ÉN NEM vagyok noooormális. A 18-20 éves k*rvák viszont azok... de ez csak a BGF-KKFK. :P"
Biztos tevagy az 5% aki minden bulit elkúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!