Neked kell tudnod, hogy bírod-e, vagy inkább kolis lennél. Hosszú távon tényleg fárasztó, de jól ki lehet használni az időt, tanulsz vagy alszol.
2019. jún. 24. 10:12
2/8 anonim válasza:
Összesen ennyi vagy csak egy irányba? Mert nem mindegy
Nekem összesen volt 3 óra a gimibe, de lehet ez még valamivel több is ha beleszámoljuk az otthonról indulást, meg a városban közlekedést. Fárasztónak fárasztó de lazán ki lehet bírni. Ha nem is mindig nyolckor kezdődik az órád mint gimiben akkor meg pláne.
2019. jún. 24. 10:14
3/8 anonim válasza:
Én inkább koliba mennék, ezért van. Vagy ha megtudom oldani akkor albérlet valamelyik évfolyamtárssal/baráttal, akit szintén Pestre vettek fel.
2019. jún. 24. 10:16
4/8 anonim válasza:
Párom Szegedre ingázott Budapestről. Pénzügyi okok miatt nem volt más választása. Nem vész ha hozzászoksz.
2019. jún. 24. 10:18
5/8 anonim válasza:
Szerintem már Bp-n önmagában a tömegközlekedés fárasztó. Gondolom, vonattal járnál, de azt nem tudom, hogy az a Keletibe vagy a Nyugatiba fut be. Utóbbiból még messzebb van. Mindenesetre a BGE eléggé külvárosi terület, csak az Örsről tudod megközelíteni (városközpont felől), csak az a buszút olyan 20 perc.
Emellett, ha 8-tól lenne órád, a koránkelés is lefárasztana.
2019. jún. 24. 10:38
6/8 anonim válasza:
A székesfehérvári vonatok Kelenföldön át a Délibe, vagy Kőbánya-Kispestre futnak be. Utóbbi jelenleg a metrófelújítás miatt problémás.
2019. jún. 24. 10:46
7/8 anonim válasza:
Az egészet azért nem csinálnám így végig, idegölő a rengeteg utazás. Keress kolis helyet, vagy menj át levezelő oktatásra, heti 1 napot azért ki lehet bírni. De amúgy egy barátom Gárdonyból jár be dolgozni hasonló messzeségbe napi szinten vonattal-BKV-val, másfél évtizede.
2019. jún. 24. 12:48
8/8 anonim válasza:
Lehet (igazából nem is OLYAN sok), csak a korán kelés fárasztó egy idő után.
Én anno 3 órát utaztam naponta (kaputól kapuig), de ha 8-ra mentem, Pesten aludtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!