Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért van az, hogy mi nem...

Miért van az, hogy mi nem kaptunk Magyarország alaptörvénye könyvet az érettségi bizonyítvány kiosztásakor? Idén érettségiztem.

Figyelt kérdés
Nem mintha akkora tragédia lenne, mert két testvérem is rendelkezik a könyvvel, csak azt hittem ez amolyan “alap dolog”, egy kis plusz útravaló. De ezekszerint téves a feltevésem és ezt az iskola vezetősége dönti el, hogy kapunk ilyet?

#könyv #érettségi #alaptörvénye
2019. jún. 24. 02:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Mi sem kaptunk, de én nem is tudtam, hogy máshol ez szokás esetleg. Valamikor 2011-2012 körül osztogattak mindenkinek, mikor átírtak csomó mindent. Még általánosba jártam, talán megvan valahol a könyvecske :D
2019. jún. 25. 17:28
 12/12 anonim ***** válasza:
67%
Én valamikor anno, még nyolcadikos koromban kaptam 2013-ban.
2019. jún. 26. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!