ELTE TTK biológia szakosok figyelem!?
Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Idén érettségiztem, első helyen a biosz szakot jelöltem meg. Rengeteg biosz szakos kérdést végigolvastam itt, de egyik sem adott választ. Az órarenddel kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy hogy néz ki, hányra kell bejárni és úgy általában a mindennapokról mint bioszos. Azt már tudom milyen órák vannak, a honlapjukon végigpörgettem, meg azt is melyik mennyi kreditet ad stb, de engem inkább az érdekelne, hogy hány órája van egy héten egy olyan személynek akinek pl. a szintrehozó órákra is be kell járnia? Bár Isten mentsem ettől, de szeretek felkészülni jó előre. :D
Válaszotok előre is nagyon köszönöm!
2019. jún. 23. 11:31
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet Zoli! Gratulálok a felvételhez! :)
2019. júl. 25. 16:41
12/13 anonim válasza:
Úgy néz ki,hogy én is biológia szakon fogok kezdeni,szintén ELTE! Szóval én is érdeklődöm ezen információk iránt :D gratu mindenkinek akit még felvettek.
13/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Úgy látszik, hogy szaktársak leszünk! :D
2019. júl. 27. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!