Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Családi pótlék! 20 éves...

Családi pótlék! 20 éves vagyok. érettségi után másodszakmára mennék tanulónak nappali szakra mennyi ennek a téritési dija és jár e továbbra is a családi pótlék? Várnék egy kielégitő választ!

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy tudom, hogy ha középiskolába jársz (semmiképp sem felsőoktatásba) akkor 23 éves korodig kapsz családit.

Bár pontosan nem tudom, mert mintha most lenne valami új szabály. De reméljük még ez van érvényben.

2010. júl. 9. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs. Csak 20éves korig jár, idén januárban vezették be.
2010. júl. 9. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Már nem középiskolába járok azzal végeztem és utánna elvégeztem egy technikusit de most szakiskolába mennék, oda vissza ahol érettségiztem. Ez már téritésköteles csak nem mondták meg, hogy mennyi a tandij
2010. júl. 9. 11:36
 4/5 A kérdező kommentje:

11.35-nek!

Köszi a választ most néztem utánna a dolgoknak ez év augusztus 31-el fog érvénybe lépni a 20 éves kor.

2010. júl. 9. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
11:35ös vagyok, igen, tehát ha szeptemberben beiratkozol már nem fog járni, ellenben, ha van egy kistesód, aki még 20 alatt van és középsuliban tanul, akkor ha te is visszamész tanulni nappalin, ő +1000 forinttal többet fog kapni, minden hónapban.
2010. júl. 12. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!