Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki nem magyar nem zetiségű a...

Aki nem magyar nem zetiségű a felsőoktatásnáál ját többletpont a jelentkezésnél?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

nagyon remélem h nem ..

mgecseszi itt azért kapnak külön ösztöndíjat mert cigány, azért külön többletpontot mert nem magyar meg hátrányos helyzetű meg anyámkínja, na és csodálkozunk h milyen színvonalú a felsőoktatás

könyörgöm mi ez az egész ????

2010. júl. 9. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:

nem jár

mindenki annak vallja magát aminek szeretné, következmények nélkül, így elég fura helyzet lenne, ha valaki ezért többlet pontot kapna.

Amúgy meg felvi.hu vagy felvételi tájékoztató és ott le van írva pontosan, hogy mire lehet kapni pluszpontot.

2010. júl. 9. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogy jár, a szerezhető 80 pluszpont duplája, meg előre odaadják neki a Master diplomát.
2010. júl. 9. 11:00
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nem jár, sőt, államilag támogatottra sem jelentkezhet.
2010. júl. 9. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:

a nemzetiség nem egyenlő az etnikummal. nem cigány. és te beszélsz színvonalról?! -.-

határontúli vagy? mert akkor tavaly még járt 50 pont, most már nem. (...és nem tudom, hogy mi ez , hogy nem jelentkezhetsz államilag támogatottra, már többször láttam kommentben.)

2010. júl. 9. 21:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

figyelj, én erről beszélek pontosan !!

határontúlinak se járjon basszus, éppen elég az itten baj, miért kell nekünk még más országok baja is egyfolytában ???????

2010. júl. 9. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
uo. magyar, mint te! ha az anyaország foglalkozik a te bajoddal, foglalkozzon az övével is!
2010. júl. 10. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Na most nem azért, de foglalkozzon az ő bajával az az ország, ahol él. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki nem magyar állampolgárként akar Magyarországon tanulni, de nehogymár csak erre többletpont járjon. Az ilyenek így is előnyben vannak, mivel legalább két nyelvet ismernek és nyelvvizsgára is jár pont. Vonatkozzanak rá ugyanazok a szabályok, mint a magyarokra. És ha így volt olyan okos, hogy felvették, akkor meg mindenki befoghatja a p*fáját. Ha a hülyéktől elveszi a helyet, hát így jártak. Amúgy sem értem, hogy 2-es, 3-as érettségivel mit keres a felsőoktatásban több ezer diák...
2010. júl. 10. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
...élne ő itt szívesen. csak az nem olyan egyszerű. a többletpontot én sem értettem, de kihasználtam, mindnki ezt tette volna. ma már nincs, logikus. azóta szegeden tanulok, jól! ha nincs plussz pont, is küzdök a bekerülésért, mindenképp itt tanultam volna.
2010. júl. 10. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát igen... ugyebár az államnak egyszerűbb volt egy ilyen gesztust tenni a határon túli magyarok felé. Pénzbe nem került, csak a magyar diákok érdekeit sértette, az meg ugye kit érdekel... De jogos. Ha valamilyen csoda folytán én is kapnék pluszpontot a felvételin azért, mert Magyarországon élek, én is kihasználnám.
2010. júl. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!