Az ELTE-TKK az alkalmassági vizsgát automatikusan tölti fel a felvi.hu-ra vagy az külön kell igényelnem?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy vannak helyek, ahol papíron adják oda és neked kell feltölteni, de nekem azt mondták hogy alkalmas vagyok, aláírtam és kész, nem adtak semmit. Ha viszont utólag kell igényelnem akkor hol, mikor és kitől lehet?2019. jún. 19. 10:36
1/3 anonim válasza:
Szia.
Menj fel az E-felvibe. Jelentkezések és pontszámok menüpontba lépj bele. Kattints rá arra amit bejelöltél és ott a Mindent megmutat pontra. Majd lejebb baloldalt ott lesz egy olyan, hogy Intézményi szervezésű vizsgák, ha arra rákattintassz akkor bejön az, hogy felvan töltve és oda van írva, hogy Alkalmas mellette egy zöld pipa.
Ha ilyen nincs kiírva akkor még nincs feltötve, akkor kérdezd meg az Intézmény Tanulmányi Osztályát. Bár még van idejük feltölteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendbe, köszönöm a gyors választ, sajnos még nem töltötték fel úgyhogy marad a telefon.
2019. jún. 19. 13:56
3/3 anonim válasza:
Fel fogjak tolteni! 3 eve legalabbis semmi mast nem kellett csinalni, csak varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!