Szóbeli érettségin a felkészülési idő alatt ki lehet menni wc-re?
Nem, nem lehet. Nem bírsz ki 1 órát pisi nélkül?.
Ha bementél a terembe addig nem jössz ki, amíg nem végeztél a szóbelikkel.
Nálunk úgy volt, hogy
- ha húztál tételt, kimehettél, de egy tanárnak kellett kimennie Veled
- ha nem húztál, kimehettél egyedül.
Nekem úgy volt, hogy húztam, felkészültem, felmondtam és utána megkérdezték, szeretnék e WC-re menni vagy húzom a következőt. Nagyon kellett vizelnem, szóval az előbbit választottam, amíg kimentem addig felelt az egyik gyerek. Persze ez középszintűn.
Emelten nyelvin voltam, aminél nem kellett külön felkészülní; mármint bementem, ?beszélgettem? és mentem haza. Ott pl töri meg hasonlók nem tudom hogy zajlanak.
Szerintem ezt érdemes lenne az egyik tanártól megkérdezni, akivel jóban vagy vagy a kijelölt tanárodtól (ha megölnek se jut eszembe a megnevezése, de érettséginél van egy tanár egy csapat diákhoz kijelölve, akitől lehet kérdezni, aki segít).
Már leérettségizett diákot azért nem érdemes, mert náluk lehet volt valahogy Nálad meg másképp.
Aki meg támadja a kérdezőt; nem mindenkinek azonos az anyagcseréje, meg a diák ideges is ilyenkor, van, akire stressz helyzetben rájön a pisilhetnék, van, aki egészségügyi okokból kell, hogy kimenjen van, aki egyszerűen így van beállítva, hogy 45 percenként mar rohan a WC-re.
Tény és való, hogy egy egészséges ember kibír egy órát wc nélkül, ha nem issza pl tele magát, de ez most nem az a szitu, hogy végig kell ülni egy órát vagy egy utat, hanem egy helyzet, amikor ideges, fél, stresszel. Mindenkinek másképp jön ki, ismétlem, valakire ilyenkor rájön a pisilhetnék.
Ma voltam szóbelizni.
2 tétel között ki lehet menni.
Ha már kihúztad a tételt, tanár kísérhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!