Mennyi idő alatt kell tanárnak feltöltenie a vizsga edményét Neptunba? (ELTE)
Van valamilyen határidő, hogy milyen gyorsan kell feltöltenie az eredményt? Mert egy letölthető dokumentumban 5 munkanapot láttam...
Lassan több mint egy hete írtuk a vizsgat, a következő időpontja meg kedden lesz, és jó volna tudni, hogy kéne a készülni.
Irj a tanarnak! Amikor nekem surgosen kellett a jegy, szoltam neki mikor beadtam a vizsgamat, es be is irta masnap. Emberbol vannak a tanarok is.
De nem tudom, hogy van-e szabaly a jegy beirasara... Volt nekem olyanom is, hogy 1,5 hetig huzta az oktato a jegy beirasat:)))
Normális hallgató aki 1 hónap után sem látja a jegyet és visszadátumozva írja be a tanár az igen is jelenti a tanulmányi osztályon, a tanszék vezetőnél, az oktatási igazgatónál a dékánnál vagy a rektornál és még a HÖK-nek is szólhat.
Gondolj bele. Utolsó félév egy vizsga van csak hátra. December elején elmegy, mert januárba államvizsga. Az abszolválást még előtte kell. Meg van adva meddig lehet. A tanár nem írja be a jegyet így kicsúszott az abszolválásból, tehát lemaradt az államvizsgárol. Nem véletlen van megadva, hogy mennyi ideje van beírni a jegyeket, már csak a javítási lehetőségek miatt is.
bár igaz mi jóban voltunk a tanárainkkal , itt kb baráti volt a hangulat.
nem a kijavítás tartott 1 hónapig hanem, hogy a neptunba beírják. persze ha fontos volt már másnap benn volt.
8-as! Normális hallgató szól a tanárnak, hogy az abszolváláshoz kell a jegy, és írja be, amint lehet. Ők is emberek, meg lehet velük beszélni. És hidd el, egyikük sem szeretné, hogy ne tudj lezáróvizsgázni.
Én is szóltam az egyik (szigorú, ráadásul nehéz tárgyat tanító) tanáromnak, hogy legyen szíves beírni a jegyet, mert sűrgős. Másnap bent volt a Neptunban, mert előre vette a dolgozatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!