Van esélyem bekerülni 370 ponttal idén az NKE ÁKK-ra?
Az NKE RTK-ra jelentkeztem,de a pszichológiai alkalmassági vizsgálaton alkalmatlannak nyilvánítottak.
Ezen kívül csak az ÁKK-n jelöltem meg a közigazgatásszervező szakot,ott nincs alkalmassági,viszont 370 pont nem lesz elég.Tavaly 385 volt,viszont 2017-ben csak 335.Szóval talán van valami remény hogy lentebb lesz.
Az angol nyelvvizsgán csak a szóbeli sikerült,szóval nem lesz meg július 11 re a komplex hogy feltöltsem
Abban a 177-ben bent lehet az államtudományi is,nem?
Tavaly és 2017-ben mennyien jelentkeztek?
Felvin fenn van hova mennyien jelentkeztek
Osszesen 610-en jelentkeztek erre a szakra amibol 177 elsohelyen.
Jot akarok egyébként,ne menj oda ha csak nem akarsz kidobni 3 évet feleslegesen az ablakon. Egy hivatalba tudod mennyit kapbak? 150-160 + protekcioval lehet mar oda is csak bekerülni. Helyedben jovore jelentkeznek valami másra,annyi minden van ami jobban megéri.
Egy érettségivel hova menjek?
Más nem jöhet szóba,csak ez.
Én nem akarok másra.
Jelenleg segédmunkás vagyok.Most jelentkeztem másodszor az RTK-ra,jövőre megyek harmadszor!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!