Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Üzemmérnök infósok! Milyen...

Üzemmérnök infósok! Milyen volt az első év?

Figyelt kérdés

Most jelentkeztem erre a szakra, fel is fognak venni, úgy gondolom. Érdekelne, milyen az oktatás minősége? A tanárok? Mennyire volt probléma, hogy ti voltatok az elsők? Bármi jöhet!

Én bme-re és oe-re jelentkeztem. :)

2019. jún. 10. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok üzemmérnök, de ismerősömtől hallottam, aki oktat, hogy újra kellett írni a követelményeket, mert majdnem mindenki megbukott.
2019. jún. 13. 05:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg majdnem mindenki megbukott. Én most hagyom itt az Óbudai Egyetem üzemmérnök-informatikus szakát. Hulladék az egész. Nem is teljes értékű Bsc (annál alacsonyabb), de számonkérni ugyanannyit kérnek számon mint a sima mérnökinfósoktól.
2019. júl. 6. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm mondta, hogy neki volt olyan, hogy hetekig tanult és nem volt ideje másra, pedig az üzemmérnöki még így is egyszerűbb, mint a Bsc.

Amúgy azt én is hallottam, hogy majdnem mindenki megbukott, ezért újra kellett írni a követelményeket.

2019. júl. 7. 01:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen rossz volt? :D Részleteket tudtok?
2019. júl. 10. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Az hogy mások mit mondanak még nem jelenti azt hogy neked nem sikerülhet elsőre elvégezni minden tárgyat!

Tény, a matematika és infós tárgyak azoknak valók akik értik, jók belőle és szeretik az ilyesfajta területeket. Másképp nem nagyon lehet elvégezni a képzést (nem lehetetlen csak feleslegesen szenved az illető)

Annyi igazság van az egészben, hogy még felmenő rendszerben van a képzés így sem az oktatók sem a hallgatók nem tudják minek hogyan kellene mennie. Ja, meg a cégek sem tapasztalták meg hogy az innen kikerülő szakemberek milyenek, így még kicsit zsákbamacska az egész. Pár év és letisztulnak a dolgok.

2019. júl. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!