Segitsunkegymasnak kérdése:

Kollégium Budapest?

Figyelt kérdés
Egyetemistaként keresnék iskola független kollégiumot (vagy legalábbis olyat ahova nem csak egy iskolából lehet menni). Lehet maga kollégium is, csak igényes és tiszta legyen és persze a legkedvezőbb áron....ha valakinek van tapasztalata kérem írjon!

2019. máj. 30. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:

A magánkoleszok drágák, és kauciósak, ami azt jelenti, hogy 9-10 hónapra szólnak, a kaució 2 havi bérleti díj. A Budai Diákhotelben 2 ágyas sza 55 ezer forint.

Ennél érdemben olcsóbbak csak az egyetemi kollégiumok vannak (10-20 ezer közt). Nem tudom, melyik egyetemre akarsz menni, tudom, hogy soknak rettentő lepukkant 3+ férőhelyes szobával rendelkezői koleszai vannak (amit én már igénytelennek tartok). Nekem BGE kollégiummal van csak tapasztalatom, ami szerintem nagyon rendben van (2 ágyas szobák, napi szintű takarítás...).

2019. máj. 30. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!