Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimnáziumban már találkoztatok...

Gimnáziumban már találkoztatok "pedofil" tanárral?

Figyelt kérdés

Tudjátok férfi tanár aki próbál kedveskedni, ismerkedni a gimis csajokkal. Mennyire gyakori ez? Ezzel mit lehet kezdeni? Valaki azt mondta nekem hogy ez nem is pedofília mert az 14 év alatti gyerekekre értelmezett dolog. Mi van???

Na de akkor sem ismerkedhet egy tanár a diákjaival!

2019. máj. 27. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
"Ha "ők nem lépnek"??? Az hogy lehet?" Ó, hidd el, ez a gyakoribb. Inkább elsikálják az ügyet minthogy tegyenek valamit. Tudod, a látszat mindenek előtt..... Bizonyíték nélkül ne is próbálkozzatok tenni akármit, a végén még a diák szorul aki szólni mert. A gyerekek biztonsága legtöbbször másodlagos a vezetésnek, fontosabb hogy az iskola nevét ne kössék össze semmiféle botránnyal.
2019. máj. 27. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyugi ha 14 elmúltál azzal szexelsz akivel akarsz, nem lesz jogi következménye akkor sem ha egy 40 éves ferfi az illető. Viszont a tanárt kirúghatják, illetve lejárathatják ha kiderül szóval iskolai szinten lehet belőle gebasz. Nem is csoda hisz erkölcsileg valóvan nem túl tiszta dolog ez, de kiakasztanak az osztálytarsaim (16 éves korosztály!) hogy pedofilia így meg úgy... emberek megértem hogy ez nem mindenkinek elfogadható, de semmi törvényellenes nincs benne.
2019. máj. 27. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Na nehogy már a tanár legyen az áldozat aki gyereket dug..... Ő a felnőtt, tartsa a farkát a gatyájában, ahelyett hogy gyerekek után kujtorogna.
2019. máj. 28. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk általánosban a tesi tanárom egy kb 65-70 éves vénember volt, és minden csajnak a fenekét, mellét fogdosta, kivéve kb hármunkét, de engem gyűlölt a legjobban, szóval vagy ordított velem, vagy leszarta mit csinálok, de inkább ordított. xD

A volt osztályfőnököm középiskolában meg beleszeretett a csaj osztálytársamba, és szerelmet is vallott neki, de le si lépett következő évben az ország másik végébe. A csajhoz fel is járt ás úgy tudom, hogy ki is kezdett vele osztálytársam, később volt ofink haverját kaptuk meg, de vele is kikezdett ugyanez a csaj, azóta is együtt járnak kocsmázni, meg szerintem van köztük más is, mindegy, nem az én dolgom.

Nem meglepő a mai világban semmi.

2019. máj. 31. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!