Gimnáziumban már találkoztatok "pedofil" tanárral?
Tudjátok férfi tanár aki próbál kedveskedni, ismerkedni a gimis csajokkal. Mennyire gyakori ez? Ezzel mit lehet kezdeni? Valaki azt mondta nekem hogy ez nem is pedofília mert az 14 év alatti gyerekekre értelmezett dolog. Mi van???
Na de akkor sem ismerkedhet egy tanár a diákjaival!
Nálunk általánosban a tesi tanárom egy kb 65-70 éves vénember volt, és minden csajnak a fenekét, mellét fogdosta, kivéve kb hármunkét, de engem gyűlölt a legjobban, szóval vagy ordított velem, vagy leszarta mit csinálok, de inkább ordított. xD
A volt osztályfőnököm középiskolában meg beleszeretett a csaj osztálytársamba, és szerelmet is vallott neki, de le si lépett következő évben az ország másik végébe. A csajhoz fel is járt ás úgy tudom, hogy ki is kezdett vele osztálytársam, később volt ofink haverját kaptuk meg, de vele is kikezdett ugyanez a csaj, azóta is együtt járnak kocsmázni, meg szerintem van köztük más is, mindegy, nem az én dolgom.
Nem meglepő a mai világban semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!