Milyen a jogi asszisztens foksz?
Figyelt kérdés
Olvastam sok kérdést, hogy kb arra jó az oklevél, hogy kitámasszuk vele a billegő asztalt. Nem ebben szeretnék elhelyezkedni, csak egy kis rálátást szeretnék a jogra.
Mennyire "könnyen" végezhető el? Úgy értem, mennyire jellemző a szórás?
Milyenek a kötelező gyakorlatok? Milyen maga a képzés?
2019. máj. 26. 17:29
1/1 anonim válasza:
Szia! Én ezt elvégeztem. 30fobol 17 ember végezte el nálunk. Nem túl nehéz szak. Minden jogteruletbe belátást kapunk plusz info, gepiras van. Gyakorlatokon nem nagyon foglalkoznak velünk. Laza. Jogszabályt nyomtatnak, egy két dolgot elmondanak de érdemi rész nincs max fenymasolas. Szerettem ezt a képzést szerintem nagyon jó szakképzettség! És felsőfokú oklevél jár hozza nem kék bizonyítvány ez mindenképp plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!