Olyankor mit lehet tenni, ha szóbelin pofára osztja a jegyet a tanár? Mire lehet hivatkozni, hogy én ezt, meg azt elmondtam? Állítólag az ott leírt jegyzetemre nem lehet. Milyen szervezet foglalkozik ezzel?
Már írták a megoldást: Tanulj rendsen! Meg ne leszél szemtelen egyik tanárral sem, akkor fel sem merülhet ilyen.
Mellesleg a vizsgát felveheted telefonnal, mert a felvételen te vagy, és ahhoz nem kell semmiféle engedély.
Ezzel csak az a probléma, hogy ebböl kiderül az is, hogy fogalmad sincs a tananyagról és nem a vizsgáztatók hibásak
NEM, nem tanár vagyok, hanem mérnök!
Ettöl függetlenül ilyet, mint amit te itt mesélsz, nem tapasztaltam sem én, sem egyetlen ismerösöm sem.
Figyelj. Egyet tudsz tenni. Telefonnal hangrögzités. A zsebedbe rakod. Így az egész szóbelit felveszed. Ha megbuktat pedig jól feleleltel akkor a hangfelvételt oda lehet adni egy szakértőnek aki ír róla egy véleményét és polgári perre mész ellene. Követelsz tőle, kártérítést 1-2 milliót. 100% hogy megnyered a pert. Maximum 2 tárgyalás lesz csak. Könnyű pénz. Így ha tudtad is De megbuktatott legalább nyertél rajta.
Mi is pereltünk egy egyetemet pont ilyen dolgok miatt. Csak rejtett kamerás felvétel is volt és nem 1-2 millióra hanem, 30 millióra abol a bíróság 22 milliót ítélt meg. A titokban készült felvételt pedig elfogadják, ha előtte nem teszed közzé és ez az igazad bizonyítja.
Jelen esetben amiben te vagy egy ügyvéddel beszélj. Az ügyvéd részt tud venni a vizsgán és saját szakértőt is vinni. Ha igy teszel nem fog szórakozni veled a tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!